Ansiktsbehandling
By admin August 15, 2021

Ansiktsbehandling

  • Standard
  • 4 minutes
  • 0 Comments

En klassisk ansiktsbehandling som passar alla. Vi på Aesthicglow erbjuder en djuprengörande och vårdande ansiktsbehandling som börjar med en peeling för att exfoliera bort döda hudceller och smuts. Sedan ångas huden upp med hjälp av en vapozon för att kunna genomföra en lättare portömning och rengöra porerna på djupet för att bli av med pormaskar.

Vi anpassar ansiktsbehandlingen efter dina önskemål och rekommendationer från vår hudterapeut för att du ska uppnå dina mål. Vi utför en Lumafuse LED-mask och kombinerar det med olika moment som passar dig, såsom peel2glow, brynstyling och ansiktsmassage. Dessutom erbjuder vi RF-behandlingen, en behaglig och effektiv behandling för huduppstramning. Behandlingen ger din hud en ökad spänst och härlig lyster.

Fräscha upp huden och boosta den med lyster. Detta är den perfekta behandlingen för dig som är ute efter en fuktboost i kombination med syrabaserade produkter. Vi avslutar med en återfuktande sheetmask och Lumafuse LED-mask som ökar microcirkulationen i huden. Hos Gita tar vi hand om din hud på bästa möjliga sätt!