Vad är Profilo?

Profhilo är en injicerbar behandling för hudslapphet som använder hyaluronsyra (HA). Det är en bioremodeling behandling som kan användas på ansikte, hals, dekolletage och händer. Det kan också användas för att förbättra utseendet på ärr. När vi åldras producerar våra kroppar mindre hyaluronsyra (HA). Den består av hyaluronsyra som finns naturligt i kroppen. En behandling med Profhilo stärker och återfuktar huden inifrån, och ger en snabb och långvarig effekt på hela utseendet. Den kallas “flytande ansiktslyft”.

Vad är skillnaden mellan ansiktsdermal filler och Profhilo?

Profhilo® hjälper till att återfukta huden på djupet och ge ett mer fylligt, föryngrat utseende, medan hudfyllmedel vanligtvis administreras på särskilda områden (t.ex. kinder, käklinje, haka, näsa) för att omdefiniera och skulptera ansiktsstrukturen.

Får Profhilo dig att se annorlunda ut?

Profhilo-behandling stimulerar även kollagen och elastin i huden. Kollagen skapar fibroblaster som fungerar som byggnadsställningar för att “hålla upp” huden. HA, kollagen och elastin samverkar för att ge din hud en fastare och mer ungdomlig hy.