Vad är RF?

Radiofrekvensterapi (RF), även kallad radiofrekvens huduppstramning, är en icke-kirurgisk metod för att strama upp din hud. Det handlar om att använda energivågor för att värma upp det djupa lagret av din hud som kallas din dermis. Denna värme stimulerar produktionen av kollagen. Med hjälp av banbrytande patenterad teknologi använder vår nya utrustning en kombination av radiofrekvensenergi och ultraljud för att rikta in sig på tecken på åldrande och konturera kroppen. Huduppstramning gör att kollagenstödvävnaderna i huden ombildas och stramas åt, vilket stimulerar och stärker kollagennätverket vilket förbättrar hudens slapphet och struktur. Den ger utmärkta resultat på ansiktsområden som är benägna att hänga, såsom käklinjen och under ögonen.

Huduppstramning gör att kollagenstödvävnaderna i huden ombildas och stramas åt, vilket stimulerar och stärker kollagennätverket vilket förbättrar hudens slapphet och struktur. 

Den ger utmärkta resultat på ansiktsområden som är benägna att hänga, såsom käklinjen och under ögonen.Under behandlingen används exakt kontrollerad radiofrekvent energi för att värma upp de djupare skikten av huden. 

Denna värme får fettcellerna att krympa och drar ihop hudvävnaden, vilket stimulerar ny kollagenproduktion. Vår Machin passar alla åldrar (över 18 år) och alla hudtyper.

RF – LIFTING radiovågor använder en kraftfull kombination av elektromagnetisk och diatermiskenergi  som stimulera hudens naturliga produktion av kollagen och elastin. Efter ca fem behandlingar med RF – LIFTING Radiovågor kommer kombinationen av dessa två processer, tillsammans med de aktiva ingredienserna, stimulera hudens naturliga produktion av kollagen och elastin på ett mycket effektivt sätt på ansikte och kroppen. Detta leder till långsiktig förbättring av hudens struktur och kollagenproduktion.

Hur verkar RF –LIFTING  Radiovågor